De Waterproeverij

Ervaar vandaag de passie…

De Waterproeverij

De waterproeverij is een workshop op locatie waarbij u aan een moderne witte bar uitleg krijgt over de verschillende soorten waters. Een combinatie van entertainment, kennis en smaak. Een fles water komt voortaan niet zo maar op tafel!

De waterproeverij begint met een lesje ‘waterkunde’ door onze watersommelier. Over de grondstoffen in waters, over het verschil tussen mineraal- en bronwater en VIPS die ook hun voorkeuren hebben. Dit kan in een paar minuutjes tijdens een event of break-out van een congres. Heeft u meer tijd dan kunnen we er een extra Quiz-spelelement in toevoegen.

De Watersommelier

De term watersommelier kan wat vreemd klinken. Maar ook hier wordt de kracht van water onderkend. Water staat niet alleen garant voor de verzorgende werking op ons lichaam maar kent tevens een ongekend pallet aan smaken. De smaak van water hangt, net zoals bij wijn, voor een groot stuk af van de landbodem die haar voedt. De vele mineralen die water bevat zijn onlosmakelijk verbonden met de smaakgewaarwording. De watersommelier geeft uitleg over de verschillende waters bij de keuze van het diner.