Wat-er nog bij kan

Een wereld zonder water is ondenkbaar. Wij laten u tijdens uw evenement dat in het teken van water staat graag kennis maken met dit belangrijke natuurproduct dat moeder aarde ons heeft geschonken. Onze watersommeliers staan de gehele dag voor uw klaar om u te begeleiden door de wondere wereld van het water.

Uw gasten zullen verrast zijn van alle verschillende smaken. Zij maken kennis met bron- en mineraalwaters uit de hele wereld met elk zijn eigen bijzondere kenmerken. Van zuiver water met en zonder koolzuur tot verfrissend fruitwater en verkwikkende energy drinks. Zij Ontdekken hun eigen voorkeur en water zal nooit meer “gewoon water”’ voor ze zijn!

De prachtige aankleding van de bar en het kabbelende water op de achtergrond verzorgen een prachtige oase van verfrissende helderheid tijdens het evenement.

Onderstaande entertainment acts kunnen als optie op uw Waterproeverij verschijnen en het geheel nog meer smaak geven..

De Waterdrager

Geplaatst door op mei 16, 2013 in Wateropties | Reacties uitgeschakeld voor De Waterdrager

De Waterdrager

De Waterdrager is een klassiek standbeeld, een oude mythe opnieuw tot leven gebracht. Met echt water uit zijn urn lijkt het op het eerste gezicht net een echt standbeeld. Maar kijk goed, het standbeeld leeft!

Liever de mensen echt laten verrassen? Kijk uit, want er is de mogelijkheid om het water uit zijn vingers te laten spuiten!

Twee emmertjes water halen

Geplaatst door op mei 16, 2013 in Wateropties | Reacties uitgeschakeld voor Twee emmertjes water halen

Twee emmertjes water halen

Twee emmertjes water halen is een plaatje. De oudhollandse dame staat bij haar prachtige put die echt gevuld is met water. Dit zorgt voor een geweldig schouwspel waarbij de dame het water naar boven haalt vanuit de put.

‘Wilt u wat water?’

Waternimfen

Geplaatst door op mei 16, 2013 in Wateropties | Reacties uitgeschakeld voor Waternimfen

Waternimfen

Deze prachtige waternimfen zwieren hoog boven uw gasten. Ze zullen versteld staan naar hun wonderlijke verschijning. Nogal nieuwsgierig van aard ontdekken deze betoverende wezens de wereld boven water! Onverwachts zwemmen ze voorbij en zetten uw feest op stelten.

Laat u meevoeren in een diepblauwe droom van golvende glinsteringen en bruisende ontmoetingen.